AIRCO IN ALMERE

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van uw airco Almere? Dan bent u bij Grandair aan het juiste adres! Bij ons staat het leveren van goede service hoog in het vaandel. Goede kwaliteit van airco's is een vereiste. 

Airco Almere

Wij leveren airco's aan particulieren en bedrijven door heel Nederland, die naast koelen ook kunnen verwarmen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van airco's. Onze airco's zijn van hoge kwaliteit, we leveren merken als Panasonic, Mitsubishi Electric en Daikin. Benieuwd naar de airco's in ons assortiment? Bekijk hier een aantal van onze producten.

Gecertificeerd installatiebedrijf voor airco's in Almere

Grandair monteurs zijn STEK-gecertificeerd. We zijn namelijk aangesloten bij Stichting Stek. Deze Stichting staat garant voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in de koudetechniek, dus ook in airco's. Onze monteurs hanteren een kwalitatieve, duurzame en veilige werkwijze. Dit betekent dat Grandair voldoet aan de wettelijke eisen. Daarnaast wordt een verhoogde kwaliteit van dienstverlening geleverd. Dit draagt bij aan een duurzame samenleving. Daarnaast zijn onze monteurs ook F-gassen gecertificeerd. Dit betekent dat ze weten hoe, door wie en hoe vaak onderhoud en reparaties uitgevoerd moeten worden, zie Stichting STEK.

24-uurs storingsdienst

Is uw airco kapot of heeft uw airco een servicebeurt nodig? Wij bieden u een 24-uurs storingsdienst en u kunt bij ons aantrekkelijke onderhoudscontracten afsluiten. 

Airco Almere aan huis geleverd

Op zoek naar een airco in Almere? Wij leveren aan huis in Almere, EmmeloordLelystadDrontenLelystadFlevolandUrkSwifterbandZeewolde en andere plaatsen. Uw airco leverancier staat voor u klaar. Aarzel niet om contact op te nemen! 

Neem contact met ons op!