Airco onderhoud huis

Bent u op zoek naar airco onderhoud voor uw airco thuis? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij leveren maatwerk en zorgen dat u weer kunt genieten van een optimaal binnenklimaat. Als u de airco jaarlijks laat onderhouden dan verlengt u de levensduur en zorgt u ervoor dat er minder kans op een storing is. Als u er niet voor kiest om de airco te jaarlijks aan een onderhoudsbeurt te laten voldoen dan loopt u risico dat de machine minder goed gaat werken en meer energie verbruikt. Wij bieden u aantrekkelijke onderhoudscontracten aan!

Waarom jaarlijks onderhoud van uw airco

Een airco systeem heeft filters die allerlei kleine deeltjes uit de lucht halen om deze te filteren voordat hij ze weer uitblaast. U kunt begrijpen dat deze steeds voller komt te zitten met deze (stof)deeltjes. Hoe langer het duurt voordat een filter in een airco vervangen wordt, hoe minder goed deze werkt. Een ander nadelig effect van deze volle filter is dat de airconditioning ook steeds meer energie nodig is. Tijdens de onderhoudsbeurt zal een vakbekwame monteur er voor zorgen dat het filter vernieuwt wordt en de mobiele of split unit airconditioning schoongemaakt wordt.

Onderhoudsbeurt

Tijdens de onderhoudsbeurt zal een monteur uw airco nakijken op enkele punten. Eerst zal de vakman kijken of de split unit of mobiele airco goed functioneert aan de hand van de capaciteitstesten en de lucht uitstroomtemperatuur. Vervolgens checkt hij de lekdichtheid, luchtinlaat, condenswaterafvoer, elektrische aansluiting en de systeembeveiliging. Alles hier geen problemen zijn zal de filter gereinigd of vervangen worden en krijgt de airco een antigeur behandeling. Tot slot wordt het logboek bijgewerkt zodat collega’s de volgende keer weten wat er gebeurd is.

Voordelen airco onderhoud huis

Nu u weet waarom jaarlijks onderhoud nodig is en wat een onderhoudsbeurt omvat willen we u nog een keer benadrukken wat de voordelen van onderhoud zijn. Het grootste voordeel is het geld wat u bespaart doordat de airco goed functioneert. De airco verbruikt minder energie, zal minder snel een reparatie nodig hebben en er zullen minder storingen zijn. Bovendien kunt u langer plezier hebben van de airconditioning omdat de levensduur behouden wordt.

Gecertificeerde monteurs

Alle Grandair monteurs zijn STEK- en F gassen gecertificeerd en hebben een brede ervaring in zowel de koeltechnische als airco markt. Professionaliteit en kwaliteit op het gebied van installeren, service en onderhoud staan bij ons hoog in het vaandel.

Prijs airco service en onderhoudscontract

Grandair heeft zeer aantrekkelijke service en onderhouds-contracten voor alle merken. Al vanaf €79,- bieden wij u airco onderhoud aan. 

Vraag airco onderhoud aan