Airconditioning Almere

Bent u op zoek naar airconditioning Almere? Grandair B.V. levert airconditioners in Almere en omgeving. Onze vakmannen helpen u van A tot Z bij al het werk omtrent uw airconditioning. Hierbij kunt u denken aan onderhoud, installatie en reparatie. Wij voeren deze werkzaamheden uit met de grootse precisie.

Onderhoud airconditioning Almere

Wist u dat het koudemiddel van uw airco door verlies en/of verdamping jaarlijks met 8 tot 10% afneemt? Zodra het percentage onder de 70% komt, wordt de kans steeds groter dat de airconditioning kapot gaat. En dit zal leiden tot mogelijk hoge reparatiekosten. Daarnaast neemt de koelcapaciteit af, waardoor de temperatuur in de ruimte minder snel daalt. Fabrikanten adviseren elke drie jaar de airco een beurt te geven en te laten vullen. Het advies van ons, als Grandair airconditioning Almere, is dan ook om elke drie jaar uw airconditioning een onderhoudsbeurt te geven. De onderhoudsbeurt bestaat uit:

✔ Complete airco service

✔ Vullen en recyclen van het koudemiddel van de airconditioning

✔ Grandair monteurs zijn STEK-gecertificeerd

✔ F-gassen gecertificeerd

Airconditioning Noord Holland

Voor airco's Noord Holland bent u bij ons aan het goede adres. Wij verlenen airco service bij u op locatie. Wij zijn ook actief in Flevoland, Lelystad. Wij leveren onze merken airco's in AlmereEmmeloordLelystadDrontenLelystadFlevolandUrkSwifterbandZeewolde en verder Nederland.

Grote beurt airconditioning Almere

Heeft uw airconditioning een grote beurt nodig? Voor Service & Onderhoud kunt u bij ons terecht. Is uw airco kapot? Ook een storing verhelpen wij snel. Vraag dan nu gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan bij Grandair airconditioning Almere.

Neem contact met ons op!