Mitsubishi Electric airco

 
Producten

Mitsubishi Electric - °ClimateCare

Dat een aangenaam klimaat van groot belang is werd door Mitsubishi Electric aan het begin van de vorige eeuw onderkend. Sinds die tijd ontwikkelen zij airconditioners die de leefomgeving niet alleen verwarmen en koelen, maar ook filteren en ontvochtigen zodat het klimaat te allen tijde prettig aanvoelt. De airconditioners van Mitsubishi zijn fluisterstil en uiterst zuinig met energie, want een gezond en evenwichtig milieu zijn minstens zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat.

airco woning - Mitsubishi Electric   airco kantoor of winkel - Mitsubishi Electric   VRF systeem - Mitsubishi Electric   Unit computerkoeling - Mitsubishi Electric
       

Voor particulieren en midden- en klein bedrijf. Voor woonkamer, slaapkamer, serre, kantoor, praktijk, salon, atelier, stacaravan, vakantiewoning etc.

Download hier een brochure:
RAC Woonsituatie 
RAC specificaties
RAC Midden- & kleinbedrijf

Voor commerciële toepassing: winkels, horecagelegenheden, kantoren, showrooms, computerruimten, laboratoria, apotheken, sportscholen etc.

Download hier een brochure:
Mr. Slim Warmtepompen 
Mr. Slim Package airconditioners
Mr. Slim Package specificaties

Multifunctionele klimaatsystemen voor: hotels, kantoren, winkels, zorgcentra, showrooms, bedrijfsverzamelgebouwen, onderwijsinstellingen, sportcentra etc.

Download hier de brochure:
City Multi airconditioning

De PFD downflow-serie van Mitsubishi Electric is een speciaal voor computerruimtes ontworpen close control, downflow unit.

Download hier de brochure:
Computerkoeling

       
WTW unit - Mitsubishi Electric   Combi warmte pomp - Mitsubishi Electric   Luchtgordijn - Mitsubishi Electric   Ontvochten - Mitsubishi Electric
             

De kruisstroomwisselaars van Mitsubishi Electric zorgen voor een goede ventilatie en warmteterugwinning. Ook bij extreme buitencondities.

Download hier de brochure:
Ventilatie

 

Het zuinige alternatief voor de traditionele CV. Unieke Lucht-water combiwarmtepomp met 60 °C warmtapwaterbereiding zonder elektrische naverwarming.

Download hier de brochure:
Warmtapwater en vloerverwarming

 

Thermoscreens heeft in samenwerking met Mitsubishi Electric een luchtgordijn ontwikkeld welke geschikt is voor aansluiting op DX.

Download hier de brochure:
Luchtgordijn

 

Goede ventilatie is van essentieel belang voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. In sommige situaties is ventileren niet of slecht mogelijk en bied een luchtontvochtiger uitkomst.