KOELTECHNIEK

Wilt u de voedingsmiddelen die u levert extra goed beschermen? Dan is een optimale koeltechniek van groot belang. Bij de productie en opslag van voedingsmiddelen speelt kou een cruciale rol. Om uw levensmiddelen voor lange tijd te kunnen bewaren, is het noodzakelijk dat u in een goed koelsysteem investeert.

Koeltechniek Grandair: altijd verse producten met een professionele koeling
Bij Grandair kunt u zo’n koelsysteem gemakkelijk vinden, wij zijn een specialist op het gebied van koeltechniek en hebben voor elke situatie wel een geschikt systeem in huis. Onze koeltechniek producten en systemen vinden een weg in zowel retail als de groothandel.

Verschillende koeltechniek systemen
Wij zijn dealer van diverse A-merken op gebied van koeltechniek. U kunt er dus zeker van zijn dat wij koeltechniek systemen leveren die jarenlang meegaan. Een greep uit onze systemen:

  • Toonbanken
  • Vriescellen
  • Koelmeubelen
  • IJsblokjesmachines     
  • Ruimtekoeling
  • Wijnkoeling
  • Koelcellen 

Onderhoudscontract
Wilt u er zeker van zijn dat uw koeltechniek systemen goed blijven werken? Dan is het verstandig een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Onze vakkundige monteurs komen periodiek langs om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, zodat de levensduur van uw koelsysteem wordt verlengd.

Storing
Mocht er onverhoopt toch een storing optreden in uw koeltechniek systeem? Dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Het is voor ons uiterst belangrijk dat de kwaliteit van uw voedingsmiddelen niet achteruitgaat. Daarom komen wij zo snel mogelijk met een oplossing.   

Meer weten over koeltechniek?
Wilt u meer weten over een specifieke koeltechniek? Of wilt u advies op maat over hoe u uw voedingsmiddelen zo goed mogelijk kunt koelen? Neem dan vooral vrijblijvend contact op. U kunt ons bereiken per telefoon, per e-mail of via het invulformulier op de website. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.