REFERENTIES

Review Marco

Onze airco doet het weer perfect. De monteur heeft zeer snel en behulpzaam onze airco gerepareerd en wij hoefden niets te betalen terwijl de airco door een ander bedrijf was gemonteerd! Top service!

 

  

Dirk van Son

Topbedrijf! 
Van al onze vragen hebben wij een prima advies gekregen en hebben onze airconditioning besteld. Na 1 week kwam de monteur die de airco zeer netjes en zonder rommel heeft gemonteerd. Heel vakkundig en goed bedrijf echt een aanrader!

 

    

Villa te Lelystad

Review Skin Company

Skin Company
De mannen van Grandair hebben goed werk geleverd. De ruimte netjes achter gelaten. Ik ben zeer tevreden! Laat het nog maar even door zomeren...

  Hendrik

Goede service
Onze oude airco was defect en deze is weer keurig gerepareerd. Ook wilden wij graag in ons nieuwe pand uitbreiding en hebben een goede snelle offerte ontvangen met een zeer goed advies van de eigenaar de heer Johan de Groot zelf en Binnen 2 weken werd alles geïnstalleerd waar wij erg tevreden over zijn. Jongens bedankt!!!

+ Goede service

Review Pianolessen.nl

Pianolessen.nl
Applaus voor Grandair, bij Pianolessen.nl stopte de Airco na 20 jaar. Grandair heeft er een Panasonic opgehangen, snelle actie, netjes uitgevoerd, bedankt.

Maikel de Haan

Super tevreden
Na een offerte ronde hebben wij gekozen voor deze firma. Geheel volgens afspraak zijn de monteurs begonnen met de werkzaamheden wat zeer omvangrijk was! De nieuwe airco's zijn keurig netjes geïnstalleerd en wij zijn super tevreden! Top gedaan heren!

+ Netjes geinstalleerd

John van Geffen

Al twee jaar plezier
Ik heb twee jaar geleden door dit bedrijf mijn bovenetage laten voorzien van een aircosysteem. Tot de dag van vandaag heb ik er veel plezier van, goede service en ze zijn tenminste altijd bereikbaar.

+ Altijd bereikbaar

 
 

Airconditioning "Kasteel Meerwijk"