Daikin Airco

Als u gaat voor Daikin, gaat u voor meer dan 90 jaar ervaring in klimaatregeling. Deze toonaangevende leverancier en fabrikant heeft een breed assortiment aan systemen voor airco in huis en zakelijk gebruik.

Het assortiment van Daikin bestaat uit wand-, cassette, vloer-, en kanaalmodellen. Alle producten hebben een zeer hoog energielabel: A+ en hoger. Dit komt onder andere door de energie-efficiëntie en doordat ze verkrijgbaar zijn met het nieuwe, milieuvriendelijke R32 koudemiddel gas. Dit gas heeft een zeer lage potentiële impact op de opwarming van de aarde en de uitputting van de ozonlaag.

Voor airco in huis en op werk zijn de producten van Daikin zeer geschikt. Ze zijn fluisterstil en u kunt ze individueel bedienen. Verder zijn de designs uniek en niet onbelangrijk: ze bieden u op en top comfort en seizoenrendement.

icon-singlesplit-daikin-airconditioning-Aircolux.svg

Single Split

Zoekt u airco voor in huis? De Single Split systemen van Daikin zijn geschikt om thuis te gebruiken met een-een combinatie (binnen unit en buitenunit). Ook kunt u ze prima combineren met uiteenlopende soorten binnen units: vloer-, wand- cassette en kanaalmodel.

icon-multisplit-daikin-airconditioning-Aircolux.svg

Multi Split

Wilt u meerdere ruimten voorzien van airconditioning? Dan zijn de Multi Split systemen van Daikin een uitkomst. U kunt tot wel maximaal 5 binnenunits aansluiten op een buitenunit. Ook kunt u binnen iedere ruimte de temperatuur individueel regelen.

icon-miniVRV-daikin-airconditioning-Aircolux.svg

Mini VRV compacte warmtepomp

Is uw buitenruimte beperkt? Dan kunt u gaan voor de Mini VRV compacte warmtepomp van Daikin. Dit product biedt een maximale montage flexibiliteit. Op 1 Mini VRV compacte warmtepomp kunt u tot maximaal 9 Split-binnendelen aansluiten. Het systeem is een multi combinatie oplossing met een maximale leidinglengte van 145 meter.

Bekijk de producten

product-wandmodel-daikin-airconditioning-Aircolux.png

Wandmodel

STIJLVOL WANDMODEL MET EEN HOOG RENDEMENT EN OPTIMAAL COMFORT

Download hier de brochure:

product-wandmodelengels-daikin-airconditioning-Aircolux.png

Wandmodel (Engels)

STIJLVOL WANDMODEL MET EEN HOOG RENDEMENT EN OPTIMAAL COMFORT

Download hier de brochure:

product-wandmodeltechinfo-daikin-airconditioning-Aircolux.png

Wandmodel (tech.info)

STIJLVOL WANDMODEL MET EEN HOOG RENDEMENT EN OPTIMAAL COMFORT

Download hier de brochure:

          

Scroll naar boven