Mitsubishi Electric airco

De A-merk leverancier Mitsubishi Electric levert kwalitatief hoogwaardige Climate Care systemen voor airco in huis en commercieel gebruik. Ze zijn energiezuinig, fluisterstil en zijn bovendien voorzien van de inverter warmtepomp technologie. Hiermee behoren de Mitsubishi Electric producten tot de meest efficiënte klimaatbeheersingssystemen.

icon-singlesplit-panasonic-airconditioning-Aircolux.svg

Single Split

Zoekt u airco voor in huis? De Single Split systemen van Mitsubishi Electric zijn geschikt om thuis te gebruiken met een-een combinatie (binnen unit en buitenunit). Ook kunt u ze prima combineren met uiteenlopende soorten binnen units: vloer-, wand- cassette en kanaalmodel.

icon-multisplit-panasonic-airconditioning-Aircolux.svg

Multi Split

Wilt u meerdere ruimten voorzien van airconditioning? Dan zijn de Multi Split systemen van Mitsubishi Electric een uitkomst. U kunt tot wel maximaal 5 binnenunits aansluiten op een buitenunit. Ook kunt u binnen iedere ruimte de temperatuur individueel regelen.

Bekijk de producten

product-rayroomairconditioners-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

RAC

Room Air Conditioners

Voor particulieren en midden- en klein bedrijf. Voor woonkamer, slaapkamer, serre, kantoor, praktijk, salon, atelier, stacaravan, vakantiewoning etc.

Download hier een brochure:

product-mrslimpackageairconditioners-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

Mr. Slim

Package Air Conditioners

Voor commerciële toepassing: winkels, horecagelegenheden, kantoren, showrooms, computerruimten, laboratoria, apotheken, sportscholen etc.

Download hier een brochure:

product-citymultivrfsystemen-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

City Multi

VRF systemen

Multifunctionele klimaatsystemen voor: hotels, kantoren, winkels, zorgcentra, showrooms, bedrijfsverzamelgebouwen, onderwijsinstellingen, sportcentra etc.

Download hier de brochure:

product-pfddownflowcomputerkoeling-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

PFD

Downflow Computerkoeling

De PFD downflow computerkoeling serie van Mitsubishi Electric is een speciaal voor computerruimtes ontworpen close control, downflow unit.

Download hier de brochure:

product-lossnaywtwunits-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

Lossnay

WTW Units

De kruisstroomwisselaars van Mitsubishi Electric zorgen voor een goede ventilatie en warmteterugwinning. Ook bij extreme buitencondities.

Download hier een brochure:

product-combiwarmtepomp-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

Combiwarmtepomp

Het zuinige alternatief voor de traditionele CV. Unieke Lucht-water combiwarmtepomp met 60 °C warmtapwaterbereiding zonder elektrische naverwarming.

Download hier een brochure:

product-luchtgordijn-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

Luchtgordijn

Thermoscreens heeft in samenwerking met Mitsubishi Electric airco een luchtgordijn ontwikkeld welke geschikt is voor aansluiting op DX.

Download hier de brochure:

product-ontvochtiger-mitsubishi-airconditioning-Aircolux.png

Ontvochtiger

Goede ventilatie is van essentieel belang voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. In sommige situaties is ventileren niet of slecht mogelijk en bied een luchtontvochtiger uitkomst.

          

Scroll naar boven