• Kies voor een klimaatsysteem op maat
  • Optimaal comfort
  • Hoogwaardige apparatuur

Optimaal klimaatcomfort: verwarmen, verkoelen en zuiveren

Onze klimaatsystemen, oftewel airco’s, kunnen meer dan alleen verkoelen. Lucht kan ook worden verwarmd en gezuiverd met de airco’s. Hierdoor woon of werk je altijd comfortabel in een ruimte. We geven je in onze blogs uitgebreide informatie over onze klimaatsystemen die je kunnen helpen met het maken van een keus als je erover denkt een airco aan te schaffen. Onder andere over de aanschafperiode, hoe een airco werkt, hoe je energie kunt besparen, onderhoud en meer.

Neem afscheid van zweten in de zomer en koude voeten in de winter!

Zweet je in bed in de zomer? En heb je koude voeten in de winter? Dat kan veel comfortabeler! Tegenwoordig zijn er zeer scherp geprijsde en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor. “Onze klimaatsystemen kunnen verwarmen, koelen en zuiveren lucht. Ze zorgen voor optimaal comfort”, aldus Sylvia Faber van Aircolux Grandair.

Lucht zuiveren met airco. Zo werkt het

Hoofdpijn, niesbuien, luchtwegproblemen en vermoeidheid. Dit zijn allemaal klachten die voorkomen als de lucht in huis onvoldoende gezuiverd is. Hoe aangenaam de temperatuur in huis ook is, als je niet aan het zuiveren van de lucht denkt, zul je niet comfortabel wonen. Gelukkig bestaan er klimaatsystemen waarmee je zowel kunt verwarmen, koelen en de lucht kunt zuiveren. Alles in één. Hoe handig is dat!

Welke klimaatbeheersing past bij jou?

Er zijn verschillende soorten klimaatsystemen. Welk systeem past het beste bij jouw situatie? Bij Aircolux Grandair hebben we voor iedere situatie de juiste oplossing. Wij helpen je klimaatbeheersing vergelijken. “Welke airco passend is hangt af van de grootte van de ruimte, de hoeveelheid glas, isolatie van de woning en de zonnestand. En er zijn vele (design) modellen leverbaar in diverse kleuren”, aldus Sylvia Faber van Aircolux Grandair.

"Bij airco’s denken de meeste mensen aan verkoeling. Maar ze kunnen ook verwarmen en ze zuiveren de lucht in huis voortdurend."

Sylvia Faber

"We leveren alleen airco’s van de allerbeste kwaliteit, die uitgerust zijn met de modernste filtertechnologieën."

Sylvia Faber

"Tegenwoordig heb je zulke mooie airco’s, in kleuren zoals: rood, zilver en zwart. Ze zijn daarbij zeer strak afgewerkt."

Sylvia Faber

Offerte aanvragen

Bel, e-mail of vul het offerteformulier in. We helpen je graag.


Met de online Wifi controller en een app bedien je je airco ook wanneer je niet thuis bent. Wanneer je thuis komt is je huis heerlijk koel.

Ik wil een klimaatsysteem
icon-referenties-overons-Aircolux.svg

Dirk van Son

Topbedrijf!

Van al onze vragen hebben wij een prima advies gekregen en hebben onze airconditioning besteld. Na 1 week kwam de monteur die de airco zeer netjes en zonder rommel heeft gemonteerd. Heel vakkundig en goed bedrijf echt een aanrader!

 + Goed advies 

icon-referenties-overons-Aircolux.svg

Maikel de Haan

Super tevreden

Na een offerte ronde hebben wij gekozen voor deze firma. Geheel volgens afspraak zijn de monteurs begonnen met de werkzaamheden wat zeer omvangrijk was! De nieuwe airco's zijn keurig netjes geïnstalleerd en wij zijn super tevreden! Top gedaan heren!

 + Netjes geïnstalleerd 

icon-referenties-overons-Aircolux.svg

Hendrik

Goede service

Onze oude airco was defect en deze is weer keurig gerepareerd. Ook wilden wij graag in ons nieuwe pand uitbreiding en hebben een goede snelle offerte ontvangen met een zeer goed advies van de eigenaar de heer Johan de Groot zelf en Binnen 2 weken werd alles geïnstalleerd waar wij erg tevreden over zijn. Jongens bedankt!!!

 + Goede service 

Welke klimaatbeheersing past bij jou?

AircoluxGrandair_Blog6Foto1.jpg03 okt Er zijn verschillende soorten klimaatsystemen. Welk systeem past het beste bij jouw situatie? Bij Aircolux Grandair hebben we voor iedere situatie de juiste oplossing. Wij helpen je ... lees verder

Lucht zuiveren met airco. Zo werkt het

AircoluxGrandair_Blog5Foto1.jpg05 sep Hoofdpijn, niesbuien, luchtwegproblemen en vermoeidheid. Dit zijn allemaal klachten die voorkomen als de lucht in huis onvoldoende gezuiverd is. Hoe aangenaam de temperatuur in huis ook is, als je... lees verder

Neem afscheid van zweten in de zomer en koude voeten in de winter!

AircoluxGrandair_Blog4Foto1.jpg08 aug Zweet je in bed in de zomer? En heb je koude voeten in de winter? Dat kan veel comfortabeler! Tegenwoordig zijn er zeer scherp geprijsde en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor. “Onze ... lees verder
Scroll naar boven