Over Aircolux Grandair

Het hele jaar door comfortabel wonen of werken? Airco specialist Grandair levert en installeert klimaatbeheersingssystemen waar u jarenlang zorgeloos van kan genieten. Ze creëren een aangenaam en gezond binnenklimaat.

A-merken

We leveren en installeren airconditioning systemen van de A-merken Daikin, Panasonic en Mitsubishi Electric. Deze systemen zorgen voor gezonde lucht en zijn vrij van bacteriën, virussen en onwenselijke luchtjes. Op gebied van energie-efficiëntie en comfort hebben ze u eveneens veel te bieden. Zowel zomers als ’s winters heeft u binnenshuis een aangenaam klimaat. Bovendien krijgt u wel 5 jaar productgarantie.

Service en onderhoudscontracten

Als airco specialist hebben wij een eigen technische dienst en vakbekwame STEK en F-gas gecertificeerde onderhoudsmonteurs. Voor installatie, service en onderhoud van uw klimaatbeheersingssysteem bent u dus verzekerd van kwaliteit en professionaliteit.

Om de levensduur van uw airconditioning te verlengen is het verstandig een jaarlijks onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Onze onderhoudscontracten zijn voordelig geprijsd. Heeft u een storing? Bel dan naar onze serviceafdeling: 0800-0605. Dit is een gratis telefoonnummer.

NANO coaten en NANO reinigingen

We vinden dat we als airco specialist met de tijd mee moeten gaan. Daarom blijven we ons ontwikkelen. Zo hebben we de nieuwe technieken NANO coaten en NANO reinigen aan onze onderhoudswerkzaamheden toegevoegd. NANO coating gaat corrosie en bacterievorming tegen door middel van anti-adhesieve eigenschappen. Schimmels, bacteriën en microben zullen zich niet hechten aan de airconditioning. Ook is de airconditioning hierdoor gemakkelijker te reinigen. NANO coaten en NANO reiniging zullen uw leefklimaat optimaliseren en de werking en levensduur van uw airconditioning aanzienlijk verlengen.

Advies op maat

Grandair is dankzij jarenlange ervaring dé airco specialist in de particuliere en zakelijke markt binnen uw regio. Voor elk klimaatvraagstuk kunt u bij ons terecht. We geven advies op maat en bieden u een oplossing die bij uw specifieke situatie past.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op
Scroll naar boven