Referenties

icon-referenties-overons-Aircolux.svg

Dirk van Son

Topbedrijf!

Van al onze vragen hebben wij een prima advies gekregen en hebben onze airconditioning besteld. Na 1 week kwam de monteur die de airco zeer netjes en zonder rommel heeft gemonteerd. Heel vakkundig en goed bedrijf echt een aanrader!

 + Goed advies 

icon-referenties-overons-Aircolux.svg

Maikel de Haan

Super tevreden

Na een offerte ronde hebben wij gekozen voor deze firma. Geheel volgens afspraak zijn de monteurs begonnen met de werkzaamheden wat zeer omvangrijk was! De nieuwe airco's zijn keurig netjes geïnstalleerd en wij zijn super tevreden! Top gedaan heren!

 + Netjes geïnstalleerd 

icon-referenties-overons-Aircolux.svg

Hendrik

Goede service

Onze oude airco was defect en deze is weer keurig gerepareerd. Ook wilden wij graag in ons nieuwe pand uitbreiding en hebben een goede snelle offerte ontvangen met een zeer goed advies van de eigenaar de heer Johan de Groot zelf en Binnen 2 weken werd alles geïnstalleerd waar wij erg tevreden over zijn. Jongens bedankt!!!

 + Goede service 

icon-referenties-overons-Aircolux.svg

John van Geffen

Al twee jaar plezier

Ik heb twee jaar geleden door dit bedrijf mijn bovenetage laten voorzien van een aircosysteem. Tot de dag van vandaag heb ik er veel plezier van, goede service en ze zijn tenminste altijd bereikbaar.

 + Altijd bereikbaar 

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op
Scroll naar boven