Zonwering

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle zonwering? Naast het leveren van airconditioning zijn wij dealer van De Markiezenspecialist. Een toonaangevende zonweringsfabriek. Wij leveren uw zonwering direct vanuit deze fabriek en dat betekent: maatwerk en topkwaliteit tegen de scherpste prijs.

Zonwering aan de buitengevel

Zonwering aan de buitengevel is een ideale oplossing voor klimaatbeheersing in uw woning of bedrijfspand. Onze markiezen houden de zonnestralen en warmte buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft.

De Markiezenspecialist

Wij werken met De Markiezenspecialist samen omdat zij zich onderscheidt op gebied van kwaliteit. Het bedrijf werkt op ambachtelijke wijze met het beste doek en hout. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een unieke, zelfontwikkelde verbindingsmethode hebben uw markiezen een naadloos frame. Omdat er geen naden zichtbaar zijn kan er geen vocht naar binnen dringen. Hierdoor gaat het frame langer mee.

We maken de omkapping van Agabi hout: een duurzame tropische houtsoort die even lang meegaat als hardhout. Hierdoor heeft uw product een lange levensduur.

Verlichting in uw markiezen

Een nieuw product wat De Markiezenspecialist aanbiedt is verlichting in de markiezen. Dit is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een mooi geheel. 

Aircolux zonweringAircolux zonwering

Andere voordelen van De Markiezenspecialist:

  • Het frame wordt uitgevoerd in stijlvol grenenhout;
  • Het frame is naadloos dankzij een unieke, zelfontwikkelde verbindingsmethode. Doordat er geen naden zijn krijgt vocht geen kans om toe te slaan. Deze verbinding is dus vele malen sterker dan andere verbindingsmethoden;
  • De omkappingen zijn gemaakt van Agabi hout: hardhout van zeer hoge kwaliteit en een lange levensduur;
  • Zeer stijlvolle dimbare LED-verlichting in de markiezen (optioneel).

GrandAir Dickson dealerGrandAir Sunbrella dealer

Voorbeelden van zonwering

GrandAir zonweringGrandAir zonweringGrandAir zonweringGrandAir zonweringGrandAir zonweringGrandAir zonweringGrandAir zonweringGrandAir zonweringGrandAir zonweringGrandAir zonwering

Scroll naar boven